Koncert i Lundehus Kirke søndag 9. september kl 15

Koncert med klarinettist Marie Bessesen og Pianist Rikke Sandberg søndag den 9. september kl. 15. Musik af blandt andre Carl Nielsen, Gabriel Pierne, Niels W Gade og Francis Poulenc.

Marie Helene Bessesen er uddannet klarinettist fra solistklassen på Carl Nielsen Academy of Music i Odense og har en Master of Music fra Manhattan School of Music. Hun har optrådt i blandt andet Berliner Konzerthaus, Sydney Operahouse, Wiener Konzerthaus og Carnegie Hall. 

Rikke Sandberg har givet solokoncerter over hele Norden, Europa og USA i bl.a. Alice Tully Hall, Concertgebouw og Musikhalle Hamburg og hun har samarbejdet med navne som Sabine Meyer, Phillippe Berrod, Nikolaj Znaider, Radek Barborak og Vincent Lucas og med mange andre. Rikke Sandberg har, foruden sine soloudgivelser med værker af Brahms og Rachmaninov og Anders Koppels Dobbeltkoncert for klaver og saxofon med DR Symfoniorkestret, også indspillet filmmusik til ”Afgrunden” med DR Underholdningsorkestret.