Torvet blomstrer – og folk hygger sig

Vi har brug for din støtte

Torvet blomstrer. Det var ikke sket uden Lundehus Kulturforsyning bakket op af Bispebjerg Lokaludvalg

Vi hare brug for medlemmer og opbakning til vores arbejde i Lokaludvalget. Overdækningen af motorvejen har fået bevilget 2 mio kr til næste fase, og der forestår nu et politisk arbejde for at få Folketinget og regeringen på banen.

Og begrønningen af Emdrupvej begynder nu – takket være de 200.000 fra Nordea Fonden – at tage form. Det er et signal til kommunen om, at vi mener det alvorligt – og at vi gerne vil have det områdeløft, som andre kvarterer i Bispebjerg bydel allerede har fået. Det går ikke uden lokal opbakning fra os.

Og nu  er programmet klar til Copenhagen Jazz Festival. Vi har fået 60.500 fra Nordea Fonden samt en plads i det officielle festivalprogram.

Og så er torvet så smukt og folk sidder og hygger sig i solen. Og bodegaen har fået et flot kaffekort med café latte, cappuccino osv.

Men der er plads til flere gode ideer – vi har brug for dig i foreningen. Det kan gøres ved at sende 50 kr i kontingent for den kommende periode pr MobilePay til 28499918  eller 25489005 – husk at angive navn, adresse, mail og telefon.