Plantedag I Ryparken

Kultur Ø inviterer til plantedag i Ryparkens Idrætsanlæg sammen med Byens Havecenter.

Kom og plant krydderurter, spiselige planter og flotte blomster, i plantekasserne foran Ryparkens Idrætsanlæg, sammen med dine medborgere og naboer. På den måde får vi piftet Idrætsanlæget op og i har alle muligheden for at hente lidt grønt til maden fremover.

Har du ikke grønne fingre, så frygt ej. Byens Havecenter giver gode råd og tips om havearbejde og plantepasning. Så tage endelig bare bedsteforældre, naboer og børn med – det kræver ingen forudsætninger og alle kan være med.

Hvis du har lyst til at deltage, så send en kort mail med dit navn til fd**@kf*.dk, så vi har en idé om, hvor mange vi bliver.

Vi glæder os til en hyggelig dag i planternes og naboskabets tegn.

Hvad: Plantedag i Ryparken

Hvor: Ryparken Idrætsnalæg, Lyngbyvej 110, 2100 Kbh Ø
Hvornår: 2. august kl. 17-19
Gratis