Kom til Lyttemøde med Trafik- og Miljøborgmesteren

mortenkabell

Teknik- og miljøborgmester Morten Kabell afholder i øjeblikket lyttemøder rundt omkring i Københavns bydele. Næste møde vil foregå tirsdag den 24. maj i Bispebjerg. Ideen er at give borgerne mulighed for at komme til orde med gode ideer og stille spørgsmål inden for hans fagområde – trafik, miljø og byplanlægning. Det kan være letbane, det kan være luftforurening, det kan være cykelstier i bydelen, eller hvad som helst andet der rejses af de fremmødte.

Spørgsmålene vil blive besvaret på Morten Kabells hjemmeside (www.kabell.kk.dk). Her kan I også se spørgsmål fra de tidligere lyttemøder.

Lyttemødet foregår tirsdag den 24. maj kl. 16.30-18.00 på Biblioteket på Rentemestervej 76.

Alle er velkomne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *