Oplev Jacob Holdt i Lundehus Kirke torsdag 17. januar

Nytårsmøde med Jacob Holdt

Torsdag d. 17. januar 2019, kl. 19:30
Årets gæst til det traditionsrige nytårsmøde i Lundehus kirke behøver ingen nærmere præsentation. Jacob Holdts billeder fra det fattige USA er blevet set af tusindvis af mennesker både herhjemme og i udlandet og Jacob Holdt bliver ofte spurgt, når medierne dækker emner som racisme og borgerrettigheder i USA.

De senere år har Jacob Holdt dog vendt blikket med racisme og ulighed herhjemme. Med udgangspunkt i Ubuntu-huset i Købmagergade støtter Jacob Holdt projekter, som fremmer dialog og samtale mellem mennesker. Til nytårsmødet vil Jacob Holdt tale ”Om at sige JA og integrere sig med de andre”. Titlen er typisk Holdt: Det er ikke de andre, der skal integrere sig, pilen peger altid indad, mod én selv.

Deltagelse er gratis, der dækkes festligt op med ost og vin/vand i pausen.