Generalforsamling i Lundehus Kulturforsyning onsdag 2. marts

Lundehus Kulturforsyning synger måske på sidste vers. Foreningen har formået at skabe opmærksomhed om vores kvarter i Lokaludvalget, hvilket bevirkede, at vi fik vores eget kapitel i bydelsplanen. Kommunen ville bare ikke bevilge de nødvendige midler, så det fik vi ikke så meget ud af.

Vi har afholdt en stribe gode møder og  arrangementer,men har ikke formået at vedligeholde den store opbakning, vi fik i starten.

Det har også knebet med at få hul igennem til kommunen. Vores fine planer om en lokal kulturcafe med biblioteksservice/borgerservice/mødelokaler, udendørs servering mm. endte med, at AAB hellere ville leje apoteket ud til en bodega end til os. I stedet fik vi lov til at være i DUI-hytten, men dens fremtid er usikker.

Nordhavnsvejen var den provokation, der startede foreningen. Nu kan vi se frem til  en næsten uoverstigelig barriere lige midt ned gennem vores kvarter. Grimme støjskærme, der spærrer uden at hjælpe stort på støjen. Og magtesløshed i stedet for den optimisme, vores forening startede på.

Samtidig får Nordvest et velfortjent områdeløft mere, og vi kan kigge i vejviseren efter noget, der bare ligner et løft her i Ryparken-Lundehus.

Hvis du kunne tænke dig at lave om på det, så mød op til den ordinære generalforsamling onsdag den 2. marts kl 19-21 i DUI-hytten på Børskovvej 8. Ellers bliver den måske den sidste.  Hvis du ikke er medlem endnu kan du melde dig ind på generalforsamlingen og dermed få stemmeret.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *